sjuk..

uh tror jag håller på att bli sjuk:S  inte alls kul men just nu är det inte så farligt, ont i halsen bara men hoppas på att det blir bättre i morrn =)
I morrn ska jag följa med jane till sthlm också, hon ska träffa en viss person så vill ställa upp och finnas där för henne=)♥
Sen får jag se hur dagen blir.. inget bestämt ännu ialla fall=)
En lektion i morrn ialla fall sköönt!:D

saknar min underbaring väääldigt mkt nu!(L)


Jane har precis fått mig att ta 9 bussen i morrn då vi börjar halv 1!
haha själv kommer hon halv 12 eller nått. haha men man kan inte säga nej till Jane när hon ber om sällskap haha!:D hon är såå söt !

min älskling!

ja jag var ju hos älsklingen igår, kom dit någon gång efter 19.00 =)
det var riktigt mys! vi gick promenad tillsammans med Linda sen bakade jag och linda kladdkaka och sen blev det mkt prat=)
Mysigt var det ialla fall, alltid mys att vara med Alex=)

Idag var det varit en ganska slapp dag me, kom lite försent till lektionen idag men inte så farligt och sen hade jag Engelska redovisning. Det gick helt okey smått svårt med ut talet bara :S men hon sa at det var bra så jag nöjer mig med det=)
Gjorde även om praktiskt prov (detta betyder inte att jag fick ig på detta förut, utan för att jag väger mellan betyg) Det gick ialla fall bra, försökte visa mig att jag sååå intresserad , vi fick hålla på med blodtryck och lite sånt och det kände jag att jag kunde ganska bra så=)
Nu sitter jag och väntar på bussen=( gjort lite natur frågor snart klar:D

ha en fortsatt bra dag!=D

får träffa älsklingen idag:D!<33

ska snart träffa alex och Linda:D

nämt att jag och tess är väldigt heta på bild;) haha

image91pussar<3

image92vi är helt olika men jag älskar dej sååå mkt!<3


slutade tidigt:D

Idag såg vi på troja på svenska lektionen, trodde inte alls den var så speciell bra men min uppfattningar har faktiskt ändrats! den var riktigt spännande .
sen så behövde vi bara göra 10 frågor i naturen och sen fick vi gå hem men jag hade glömt mina frågor och min bok hemma så jag åkte hem och ska göra dem här istället=)

Så: min dag ska bestå vad mkt kaffe drickande, plugga och ut och springa:D
idag ska det gå mkt bättre att springa men springer nog lite senare...
Funderar på att ta en skön dusch och skriva lite novell innan jag sätter igång med pluggandet=)

Nu är vår film som jag och vännerna pluss anderas gjort , den blev väl bra men gillar inte en speciell scen  där jag är med:S uh varför säger jag aldrig nej!!? = (
ialla fall så är det tänkt att den ska visas för klassen men det vill jag verkligen inte! måste prata med isa, jane och jessica .

NU är det snart sommar!!:D

trött..

 Uh borde sova igentligen men man fastnar alltid så lätt framför datorn skärpning för mig! idag var jag ute och sprang, eller gick dvs sprang bara en liten bit eftersom jag fick håll men i morrn blir det ett nytt försök och då ska jag springa länge=D
Har inte pluggat nått idag.. borde nog det men det är inte alls mkt kvar nu och jag hinner=D


image89Vill ni veta en sak?? Jag saknar min Alex vääääldigt mkt!♥
Han gör mig grymt lycklig!

Bakis?

hah neej ! det är jag inte, och jag är riktigt glad över det.
Middagen var bra, god mat och gott vin=) men tyvär blev pappa full=( tycker inte alls om det.. ville helst bara gå därifrån då men jag stannade kvar för min systers skull.
Det var två lärare och många av syrrans klass kompisar som höll super fina tal(även min syster höll ett fint tal)
Efter middagen och allt började alla dricka allt mer, men jag hade bestämt mig för att inte bli full alls! tessan och Jenny kom lite senare på kvällen utklädda till pirat och cowboy:D haha ni va såå heta! Min tess fick många pussar på kinden av mig=P
Gick hem sen någon gång efter 12 och försökte hitta rätt buss, det var iof inte så svårt men gick till fel busshållsplatser två gånger=P haha.
Men det kändes inte alls så kul att sitta vid st:eriksplan klockan halv 1 på natten och vänta på en buss, smått läskigt faktiskt...
Men kom hem till syrran ialla fall och somnade, vacknade dok runt 2 då syrran min full som hon var ville att jag skulle öppna porten.=P
Idag vacknade jag vid 8 och pallade mig iväg till skolan och jaa, jag mår faktiskt riktigt toppen idag=D ska nog ut och springa lite senare=)

...

image88                                                  Just nu läser jag boken: Det ska bli ett sant nöje att döda dig Magdalena Graf.
Grymt spännande!


Ska snart iväg på studentskiva, =)

En ny dag!

sitter på datan nu, och just nu finns det inte så mkt att göra..=) träffade min söta Jane, alltid lika glad som vanligt=)
Denna morgon började väl kanske inte så där super bra, blev osams med kicki det första jag gjorde men jag skickade ett förlåt sms sen.. så jag hoppas det löser sig.=) Gillar inte att vara ovän med henne.

Idag blir det Har Rock cafe:D det blir nog kul! Men funderar på att gå därifrån ganska tidigt och palla mig iväg till skolan i morgon=) 

¨Nu ska jag vara lite social med Jane som babblar för fullt! sorry Jane jag lyssnar  inte riktigt haha^^ 



image87

"Jag trodde att du hade slutat dricka men du kommer nog aldrig ifrån det.Jag trode på dig men misstog mig"


mysig helg:D

Min helg har varit toppen=)
I fredags: jag träffade Linda och sov över där=) vi hade en lungn kväll och äntligen har jag hittat en vän som somnar åt film precis som jag=D hahah
lördags: träffade farmor och pappa en stund sen åkte jag till min fina Alex, träffade hans bästa kompis Anders så vi åt middag och sen gick vi runt lite på stan:) mkt trevligt! Vi mötte även Alex lilla syster, det var riktigt kul att träffa henne.=)
resten av kvällen var vi uppe hos amir och linda, vi såg på film. eller dvs Alex och Amir gjorde det, jag och linda somnade =D haha
Finns det något mer mysigare än att somna med sitt huvud på ens pojkväns knä samtidigt som han kysser en på kinden och leker med ens hår? Svar: underbart mysigt. sen känner man sig alltid så otroligt trygg. När jag är med Alex  jag känner att  ingenting hända mig !  jag känner att han är den ända som jag är som mest trygg med. Du är det bästa älskling!♥
Söndag: vi grillade med linda och Amir linda och jag solade lite också=) Denna dag har gått riktigt fort, så idag har det inte blvit så mkt pluggade, men jag hinner ändå=)

Idag känner jag att : Jag är riktigt lycklig lottad och att jag är sååå lycklig!=)
 

Studentskiva på Måndag:D

på Måndag ska jag på min systers studentskiva på Hard Rock cafe:D
mkt trevligt.. tror jag...

image86Alltid du och jag<3

..

Uh vad jag hatar när andras dåliga humör går ut över mig!:S
som kicki ex som fick värsta damp rycket och blev skit arg bara för att jag sa att jag ville dricka mitt kaffe ur glas(mkt godare då=p)
Nu är jag grymt irriterad på henne. Gå och lägg dej istället!
typ det jag sa...
ajja...
skönt att dem är borta i helgen för ärligt talat orkar jag inte med henne nu. Inte om hon ska vara sådär, sur för varenda liten sak.

I morrn ska jag sova hos linda :D det ska bli roligt!


5 underliga saker om mig!

Var nyss inne på bilddagboken och där var det en utmaning om att man skulle skriva 5 underliga saker om sig själv.

Så jag tänkte att jag gör det även här med:D

1: när jag var liten smakade jag på kattbajs, mitt eget och även smakat på syrrans kiss:S blää

2: En gång ville jag raka mig i ansiktet precis som pappa gjorde, så jag gjorde det vilket lede till att hela jag blöde!(liten)

3: jag var kär i en väder gubbe när jag var liten, pussade alltid på tv rutan.

4:Jag använde nappflaska tills jag var 6 år!! sen tyckte jag det var dags allt sluta=P

5:jag var en riktig mamma gris som barn.

Nån av er bloggare som utmanar mig att skriva 5 underliga saker om er själva??=P



image85

träning=bätter koncentration:D

Idag efter middagen bestämde jag mig verkligen för att träna! jag säger hela tiden att jag måste träna och att jag bara går upp i vikt. Men vad gör jag åt det???:O inget! men nu är det ändrig med det, jag lovar! jag vill få en mer tränad och hälsosam kropp och jag ska lyckas med det=)

Var ialla fall ute och sprang, i ca 35 min (jag vet att det inte är så långt men nånstans måste jag börja ju) sen direkt när jag kom hem gjorde jag 50 sittupps=) jobbigt men skönt och va pigg jag blev:D
sitter och pluggar och jag känner mig på toppen humör och känner att jag verkligen har koncentration till det jag gör=) Det här måste jag fortsätta med!!=D

Skickade in satanist arbetet idag ialla fall, riktigt skönt att bli av med det. så nu är det att plugga till prov i morrn sen sen fortsätta med min hälso arbete som jag gjorde lite på nyss. =)
Fan jag fixar det här!:D



skolan..

sitter just nu i skolan, borde fixa med min kost grej som ska vara inne på tordag.. uh det är såå svårt!!:( vet inte vad jagf ska skriva.. får fundera ut det idag=)
Min babe ringde mig i morse:D ett riktigt mys prat blev det=) saknar han så, önskar att ,man var hos honom nu!♥
resten av dagen har väl varit okey... längtar att komma hem till en skön dusch men borde nog springa idag=)
MÅSTE springa idag! sen plugga till prov idag..:/
så får se hur det blir med springadet.. finns liksom inte tid för det ...=(

Funderar på att ha en mys och plugg helg sen i helgen, får se när man träffar älsklingen antingen lördag eller söndag men det är bara tisdag idag så.. ingenting man behöver bestämma.=)
skulle vilja gå till secondhand med jane=) får se hur det blir.

image82 Jag vill sova!!=)







mkt plugg..:(

jaa det är inte alls kul.. jag är inte van att ha så här mkt! vi har haft det super slappt nu väldigt länge och sen kommer allt på en gång!! menbara att plugga.. imorrn så ska jag vara i skolan halv 8 och vi börjar halv 12 så det blir lagom mkt tid till skolarbete!:D
sen ska man orka med resten av dagen...:( borde sova snart med andra ord.=)

mest av allt just nu så önskar jag att jag var hos Alex, jag saaaaknar dej!!♥



Novell

image80

"Jag såg hur hans läppar formade ord, jag hörde aldrig orden.. jag såg bara hans läppar"


(En mening ur min oskrivna novell)

fat...

uyh idag har det varit en sådan dag som man bara känner sig tjock.. iallt man sätter på sig så tycker man att man ser super tjock ut.
Men jag ska skärpa mig med träningen!
det är det ända.. för så dålig mat äter jag ändå inte, det är bara att jag tränar för lite..

skärpning med det!

plugg..

något som jag "alltid" har framför mig när jag pluggar är kaffe och äpple.

image78             image79

I love it!

Underbara helg!

kom nyss från min babe, han skulle träna och jag måste plugga så vi åkte från han vid typ 10.
Ifredags:
träffade pappa och mandy ett tag sen så träffade jag syster min och gick runt i affärer. Jag blir så arg det är så mkt saker man vill ha och jag kunde bara inte låta bli att köpa ett litet hm linne=P visst dem är billiga men jag är pank=(  så även om det var billigt  så hade jag inte råd=P men ajja.. jag överlever:D
Sen fick jag ialla fall träffa min älskling! vi lagade tacos och åkte till gammla stan tillsammans med linda och fikade:D riktigt mysigt var det!

Lördag: kollade runt i stan, vi åt lunch med robin och resten av dagen tog vi det bara lungt=)
Alex gav mig en underbart skön massage sen på kvällen=)♥ han är såå fin min Alex:D finns ingen bättre än han!

söndag: plugg som väntar nu:(:(:(


image77Ha en bra dag alla:D


=)

saknar dej saknar dej saknar dej! önskar att du var hos mej nu=)♥

Glad:D

internet funkar i mitt rum nu:D

ledig

sitter här och gör ingenting, kanske borde passa på att plugga eller nåt.. hmm tråkigt men måste ivilket fall som helst.
just det provet! det gick helt okey, trodde nog att det hade kunnat gå bättre men minnet försvann under dagen, det kom dok tillbaka lite sen när jag väl fick provet men jag klarar mig nog , kanske G + ialla fall??(A) hoppas på vg:D

Jag saknar dig så mycket, önskar att jag var hos dej nu, min fina underbara Alex=)
snart fredag!!=)

Nån annan som längtar tills helgen lika mycket som jag??(A)


lika?

image75 vad tycker ni??


nervös, nerövs..

Det är konstigt tycker jag.. jag har aldrig varit så här nerövs för ett prov, och nu är jag verkligen super nervös. Jag MÅSTE ju klara det. ska inte försöka tänka på det nu..

Isa och jag tänkte vara lite duktiga på vår lunch rast och plugga religin:D ett steg närmre till bra betyg??

Hittade en bild på bilddagboken som var riktigt lik mig, det tyckte både isa och jag:S
Får allt sätta in bilden sen och visa=)


prov idag:S

jag har grymt ont i magen.. omprov på urinorganen,nervsystemet och sinnesorganen idag:S
det här provet känns väldigt viktigt eftersom terminen snart är slut, och kan jag få bra på det här så kanske jag kan höja mitt betyg i medecin.. kanske..
ska snart sätta mig och plugga snart:)

idag efter provet så ska jag sola med Alexandra :D det ska bli riktigt skönt och trevligt!
sen är vi lediga på tordag och fredag.. hmm vet inte riktigt vad som händer då.. men i morrn lär jag väl bara ta det lungt och plugga? sen kanske jag träffar älsklingen på fredag till lördag, han hade tenta nästa tordag så vi kunde inte ses hela helgen. men det viktigaste för mej är att vi hinner ses ialla fall=), och skolan ska alltid gå först! skulle nog själv behöva plugga lite jag med, men får se helt enkelt=)

Jag ska skärpa mig med mitt tränande också, har varit lite slarvig med det. Men gör fortfrande mina 50 sittupps  varje kväll=) i morrn blir det nog springa som gäller!
kanske även ikväll? jag ska allt tvinga mig ut=)!

Jag önskar verkligen att jag var hos Alex nu, saknar han grymt mkt! ♥
Men det är inte många dagar kvar nu tills vi ses=)


Ne måste fortsätta plugga nu=)

...

har velat säga det så många gånger.. men så rädd över vad du kommer att säga..

mina vänner!<3

image71isa           image72Jane och  image73 Jessica

Ni är dem bästa!♥



             





Skoldag igen..

Min helg har jag tillbringat med älsklingen, vet att jag nämt det förut men säger det igen ialla fall:P
sitter just nu och täbker på att jag kommer få plugga grymt mkt i morrn.. prov i morrn det det får jag inte misslyckas på..:S men jessica ska hjälpa mig att få mvg eller ialla fall vg hoppas jag:D då skulle jag bli grymt glad!

Svergie vann inte i lördags.. hm typ dem ända som var bra ju.. Grekland var iof bra=)
ska kanske sola i veckan.. ska bli mycket skönt=)

Saknar min fina Alex!♥


Älsklingen!

Är hemma hos min älskling nu, alltid lika underbart=)
idag lagade vi en super god fisksoppa.jag brukar annars vara smått kräsen när det gäller soppa men den här var riktigt god:D Alex oxh jag är ju gryma på att laga mat;) haha^^
vi ska om ett tag upp till Amir och Linda och se melodifestivals grejen=) myss..!♥

Just det igår så hade jag ju sagt att jag helst inte skulle handla nått,, men det blev ett svart linne och en röd klänning:) Kunde helt enkelt inte låta bli=P det är mkt saker man vill ha.. jag vill ha pengar!
Trisslotten köpte jag inte, glömde=P så det blev inga 25,00 i 25 år:P ajja får ta och köpa den nån annan gång=)



Pengar.. pengar...

jag vill ha pengar!! studiebidraget räcker inte till att köpa kläder..
hmm i morrn blir det att kolla lite i affärer med tjejerna<3 fast kommer inte kunna köpa nått.. om jag inte hittar nått billigt dvs:P

image69Funderar över att köpa en trisslott idag och hoppas hoppas på att jag kan vinna 25.000 i 25 år ;)
det skulle vara helt perfekt!=P

solen=D

idag känner jag verkligen att jag mår toppen:D
sommrigt klädd och pluss att det är torsdag idag vilket betyder att jag får träffa Alex i morrn=)<3

Jag har bestämt mig för att inte få panik över skolan, ändå fast det är svårt.. men jag får plugga mer till prov och göra mitt bästa helt enkelt! jag kan inte säga att jag gjorde mitt bästa den första terminen.. tyvär men nu har jag skärpt mig och tar skolan på alvar!=)

idag ska jane och isa sova hos mej:D det ska bli kul, jesscia stannade hemma idag för att plugga.. hon är smart hon=) fast jag tycker inte om att vara hemma från skolan, så jag pallar mig hit istället=P
uh fick bara G på mitt ekologi prov .. jag som verkligen hade pluggat, men jag var bara 2,5 poäng ifrån VG men endå.. det är surt. Min lärare sa att jag nog hade missförstått några frågor på provet, de gjorde mig arg:( och när jag väl kom hem visade det sig att jag fått nått virus på datan som gör att det hakar upp sig hela tiden:S måste fixa det..
Med andra ord det var nog inte min dag i går, men idag mår jag toppen ialla fall=D

har jag någonsin sagt att min Alex är underbarast??(A)
Haha kunde tänka mig det, jag har nog skrivit och sagt det en miljon gånger=) men kan inte få nog av att säga det heller, han är min underbaraste!♥

Måste fixa med syrrans plakat, måste fixas snart !

tidig morgon..

är tidigt i skolan idag, börjar egentligen inte för en 10.00 men jane och jag ska vara duktiga och plugga.. men hon kommer inte för än vid nio och jag åkte med patrik vilket betyder att jag får vänta här en timme tills hon kommer.. vi ska plugga på medecin provet så ska snart sätta mig och plugga det=)


Snart är det helg, jag längtar verkligen=) ♥
hehe jag tror knappt jag kan räkna hur många gånger jag sagt detta=P


medecin prov på fredag:S

just suttit och pluggat på medecinen, gick igenom dem endokrina(stavas det så?) organen...
det är grymt mycket att kunna, men pluggar jag på en sak i taget så hoppas jag det går in i mitt minne..=P värsta är att mitt minne inte är det bästa..:S

I morgon ska vi spela in film jag, isa, jane, jesscia och två killar i klassen.. det ska bli kul=P
Vi ska ha filmen till Svenskan som nått arbete=)

min dag har varit tröttsam men träffade Linda i östertälje=) mkt trevligt, vi pratade om färger och sånt till rum och jag måste erkänna att jag tycker mitt rum ser lite kallt ut.. det är ju mysigt men jag ska nog sätta upp något på väggarn så att det blir mer mysigt=) ajja det blir nog toppen...

jag längtar tills helgen då jag får träffa min underbaring!=)


image67 Nämnt att det vore väldigt gott med kaffe nu??=P

deppig..

idag solade jag, helt underbart det är något jag vill fortsätta med. Det var avkopplande och en perfekt start på morgonen!
Sen pratade jag och jessica med yrkes vägledaren i dag för att prata lite om betyg till högskolan.
Detta gav mig nästan en chock! Jag måste få en massa mvg för att komma in på sjuksköterska utbildning:S
jag får panik, hur ska jag klara detta??!!!
kommer jag inte in så vet jag inte vad jag gör?:S jag måste in helt enkelt!
Men just nu känner jag mig bara almänt trött och deppig.. tänk om jag inte kommer in jag känner mig stressad och har smått panik in för betygen..:S
men i helgen får jag träffa älsklingen igen! jag längtar!♥

Ne nu ska jag fortsätta plugga !

En dag blir aldrig som alla andra

varje dag är olika, varje dag blir aldrig exakt lika dan.
Jag älskar måndagar, samtidigt som det är hel trist att komma till skolan igem..
Jag älskar allt skvaller med tjejerna om hur helgen varit:D det är alltid lika kul..
jag har haft en helt underbar helg tillsammans med älsklingen och just nu mår jag verkligen toppen=D precis som alla andra dagar?... ja kanske det. Jag mår grymt bra!

jane: allt kommer lösa sig, finns här för dej alla timmar om dygnet!<333
isa: idag blir det kul;) back to trosa again !
jesscia: jag orkade aldrig läsa dem där sidorna i medecin boken som du gav mig=P hehe

datakunskap just nu.. inte alls kul men natur.. mkt värre
ska plugga i massor på matten idag, ska bli duktig på matte! ska ha VG och jag ska klara det;)


wiee

image64imorgon ska jag sova hos isa:D<3 vi ska göra en matte uppgift och få G i matte, sen ska jag ha vg hehe

Min helg har varit underbar!

alex var hos mig hela helgen, det var riktigt mys=)
Familjen tyckte bra om honom och ville att han skulle komma tillbaka snart igen=) wiee
nu har han dok åkt hemm=( saknar han redan♥

idag blir det att ta det lungt =)
sitta här och dega och kanske ut och springa? hmm...

Helgen har ialla fall vart super mysigt=)


toppen fredag=)

för det första: det har varit rätt slappt i skolan idag och det är grymt skönt=)
sen: hittade ett linne för 40 kr idag på indiska men hade tyvär inga lösa pengar då men ska handla den snart=) blir så glad när jag hittar billiga kläder:P
sen så kommer min fina Alex hem till mig idag:D jag saknar han i massor! längtar tills han kommer, sen så får han ju träffa familjen och det ska också bli kul, dem är nog rätt nyfikna på alex=)

sommar snart??!



tröttis..

idag vaknade jag klockan 7! det var inte alls bra eftersom min buss gick vid 7 men som tur är så hade patrik inte åkt så jag åkte med honom=)
så . nu sitter jag här i skolan och väntar på dem andra som nog inte kommer för än om nån timme eller nått.. hmm tråkigt.
idag kanske Alex ska komma till mig och träffa familjen..=) Jag saknar honom verkligen♥

just det jag fick reda på matte provet igår..
fick bara G ändå fast jag fick 17 poäng av 21 möjliga.. jag gillar verkligen inte vår matte lärare, det var nån i klassen som fick 15 poäng och fick G+...:S
ajja jag frågade ialla fall min matte lärare om hon trodde att jag skulle kunna nå vg om jag ansträngde mig och det trodde hon apsolut, det känns bra ialla fall:D

image63hittade denna bild i bilddagboken:P gaah va liten man var då

mkt plugg...

sitter just nu i skolan och ska fortsätta med ett arbete om människans utveckling...
sen ska man även skriva om sig själv, typ hur mkt man vägde när man föddes och när man började gå osv.. det är inte lätt för mig att ta reda på sån fakta pgr av att mamma inte finns längre, och jag är säker på att pappa inte har koll på något sånt alls, men så har jag sån tur att jag har en bok : mina första år=)
hittade den boken flera år efter mamma försvann, och det är så kul att läsa för hon har verkligen skrivit så mkt=D

ingen tid för att skriva nu, måste hinna skriva rent mitt arbete=)

Naturprov idag

jaa idag hade vi prov, jag hade VERKLIGEN pluggat! och iskolan idag så förhörde vi tjejor varandra och d´å kunde jag verkligen nästan allt men provet gick ändå sådär, jag kommer få g och kanske mer(hoppas,hoppas) men jag hade hoppats på att det hade varit lite andra frågor dem jag hade pluggat massor på...
men ajja jag skrev allt jag hade i huvudet och det gick helt okey=)

satt kvar i skolan idag också, vi slutar vid två så jane och jag satt kvar här och pluggade. Människans utveckling mkt intressant(ironisk som f*n)
men det är en inlämingsuppgift så jag ska plugga hemma mer sen idag och skriva klart så att jag kan renskriva och lämna in det i morrn=) sen är det medecin provet som gäller!

Jag var hos tess på valborg, vi gjorde inte så mkt åt god middag med hennes familj och sen på kvällen kom vi på att vi verkligen ville ut och festa men då var klockan typ 22.00 så det kändes lite sent så vi var hemma hela kvällen och såg på Mora träsk=P hahahaxD gaah va jag älskar min tess vi är knäppa tillsammans hon och jag=P

sitter och väntar på min buss som inte går för en om 45 min:S inte alls kul.. får se om man ska ut och springa idag, vet inte om jag hinner... =(
saknar min älskling i massor ialla fall=)♥

RSS 2.0