Alex<3

idag ska jag till Alex, jag längtar=)

Idag blir det jeans kjol och leggins=), sommrigt ska det vara:P
ska snart palla mig iväg till tv och se Beverly hills, jag vet jag är en nörd när det gäller det programmet men det är ju så bra! Nu har jag inte sätt det på väldigt länge eftersom jag inte kan se på tv i mitt rum längre, så jag passar på när jag är ensam hemma:)
Gaah kan man inte få vara ensam hemma varje dag? så underbart skönt! längtar tills man får egen lägenhet:)

Idag får jag studuebidraget, hoppas inte kicki tar nått av det. Det är nämlingen så att för varje gång jag skolkar så drar hon av 100 kr, detta gäller även om jag skulle försova mig, Så kicki skyll inte på mina tidiga mornar.
Gaah jag tycker det är helt sjuk, kan man bara få ta pengar så där???:S och vad gör hon med dem? jo hon går säkert på bio med jesper och matilda. I want to have my own mum!<3 fan jag saknar henne..
Jag blir ialla fall skit sur på kicki, och jag måste snacka med henne. Jag skolkar aldrig, eller på en månad har jag gjort det 2 gånger! hon skulle aldrig göra så här mot jesper och matilda, det kan jag lova och slå vad om. Dem kommer fan bli bortskämda och det är dem redan...
Hon måste ge mig nått annat straff istället, jag menar dem pengarna jag får behöver jag till kläder och en massa annat eftersom jag inte får ett skit av henne. hon ger mig aldrig nått och sen tar hon sig bara rätten att ta dem pengarna jag får:S kan man verkligen göra så..:S
Måste snacka med henne...

Mys med tjejorna!

Ja igår så hade vi ju tjej kväll jag, jane, isa och Jessica=)
Vi handlade på ica maxie och sen åkte vi till isa och lagade mat. Efter maten gick vi ner till isas bod och såg på film och åt godis och drack vin. Mkt mys:)
Jag och jesscia ville somna rätt tidigt men inte isa och jane, dem tyckte vi var skit tråkiga och höll på att flumma väldigt  länge haha:D
Tack för dem vackra sångerna hahaha

Idag så vacknade vi av att jesscia skulle åka, efter att hon åkt så somnade vi om och sov till halv 12, vilket var helt underbart!
Vi åt frukost ute på isas balkong och åt frukost och satt och pratade, älskar er flickor! menar även jessica där=)
Det var ialla fall super mysigt, sen hade vi inget att göra så vi kom på att vi kunde göra en film:D
Det var riktigt kul och jag gick ifrån isa vid 15.00 ca.

Ringde flen för en stund sen, har verkligen saknat dem! och nu bestämde jag mig för att ringa, jag pratade med Kristian och Dennie, man har verkligen saker att prata om och det var så kul att få prata med dem, suz skulle ringa mig i kväll eller i morgon och jag får snart kanske hälsa på dem:D
Jag längar=)

I morrn ska jag till Alex:D jag längtar i massor♥



image17jane och jag ute i solen=)

Trött men glad:D

Nu har jag äntligen slutat, skönt:D men nu är det bara provet som väntar men det lär nog gå ganska fort eftersom jag inte kan ett skit:S
Men idag ska jag vara duktig i skolan och jag ska verkligen försöka! Det har jag lovat mig själv och jag ska fixa det:)
Det är inte så att jag har jätte dåliga betyg men inte heller sådär super bra, mest G och lite VG men det ska ändras:)

Väntar på isa,jane och Jesscia dem var hemma hos jessica och hämtade vin som vi ska dricka ikväll, men jag kunde inte följa med eftersom det kostar 100 kr för mig varje gång jag får en frånvaro:S inte kul alls och jag tycker det är en rätt hård och lite taskig regel, vad gör hon med dem pengar hon tar???:O inte går dem till mig ialla fall, kanske till barnen(mkt möjligt) 
Uh blir så arg på henne ibland, jag hatar hennes regler och ibland blir jag så avundsjuk på mina vänner som får så mkt av sina föräldrar, jag får alltid betala allt själv, jag säger inte att det är synd om mig, det menar jag apsolut inte! : ) men visst blir man lite avundsjuk, men mest kanske också för att dem bor med sina föräldrar.
Gaah va jag saknar Mamma, varför bor jag inte med henne?? varför dog hon:'(
Nee nu ska jag inte skriva om henne då böölar jag säkert snart och det vill jag inte. Idag vill jag vara glad och umgås och ha kul med mina vänner<3 älskar er!! ni är underbara och det vet ni:)

Funderar på att skicka sms till Min älskling snart:) saknar han!!<3 
Min underbaring♥ 


tjej kväll:D

jaa ikväll så blir det tjejmiddag med isa, jane och jesscia och det ska bli riktigt mys. Vi skaäta tacos och dricka vin som jesscia tar med sig, jag tänker dok inte bli full.

Jag ringde till flen igår, ja jag gjorde det fast det tog ett tag för mig att slå numbret jag hade ju inte ringt på kanske över ett halv år, och jag vad rädd över vad dem skulle säga.
Men det var Linda som svarade resten av familjen var inte hemma så jag ska ringa dit på tordag:) i morrn dvs:P
Jag hoppas hoppas dem blir glada över att jag ringer:)

Det är galet vad jag saknar min Underbara Alex, Men på fredag ses vi och jag längtar<3

Nu är klockan 05,43 och jag har inget att göra...  

Prov i morgon!

idag har allt varit rätt slappt i skolan, och nu är det plugg som väntar=/ en massa saker att göra
Prov i morgon, och jag är itne säker på att jag kommer klara det, det är medecin prov och det är en massa saker att kunna:(

i morrn blir det tjejmiddag med isa, jane , jesscia:D



Uppdatering: seriöst jag kan inte det här provet, och det värsta är att jag har så svårt att få koncentration hemma. Skulle ha stannat kvar i skolan istället.
Sen ska man aldrig börja plugga på ett prov dagen innan, så jag känner okey jag kommer få ig på det här provet men från och med i morrn ska jag verkligen plugga! Jag vill få bra betyg, och jag vill komma in på en bra högskola och få ett bra jobb, det är min dröm och den drömmen ska jag inte misslyckas med! jag kommer inte låta det ske.
Så jag måste tänka så här, ig på ett prov har väl ialla fall dem flesta fått men jag tänker inte misslyckas med fler, det jag kan lova!:D
Så mitt nya jag ska bli plugghäst=P

Ni betyder mkt

Jag var en del i deras familj, men det är jag inte längre..
Det svider till i magen, jag har kastat bort några som stod mig väldigt nära...=/

image16saknar er!=/


Underbart allting är!:D

Det börjar bli sommar, kan knappt fatta det! helt underbart ialla fall:D
Träffade isa idag, vi fikade och gick ner till hamnen och åt glass(gaah var det inte jag som skulle bli nyttig???!!)
Men det var riktigt härligt att gå ner till hamnen och sitta på en parkbänk och bara prata, samtidigt som tankarna flög överallt att nu är det sommar, jag har verkligen längtat!:)


image15 Älskar den där flickan!<3

isa:D

ska snart iväg och fika med min söta isa:D


Vid graven

Som sagt idag var det 4 år sen Sophie dog och jag, tess, syster och tess mamma och hennes kille åkte upp till sophies gravplats och satt dit lite blommor och ljus. Mycket fint:)
Efter ett tag så var det bara jag och syrran och tessan kvar och vi satte oss ner där och pratade om minnen som vi haft med sophie, det var skönt att göra det faktiskt.
Men allting kändes endå så sorligt jag saknar henne verkligen.
vi satt och skrev alla tre ett varsit brev till sophie och efter ett tag kunde jag verkligen inte hålla mina tårar inom mig, det var verkligen jobbigt och tess kramade om mig, men på nått sätt vill man inte bli tröstad då och tess märkte nog det, Min Underbara tess<3
tessan läste upp sitt brev och sen johanna det var så otroligt fina brev och sen läste jag upp mitt och det var lite skönt att sitta där alla tre och prata, gråta och bara minnas henne. sen tog vi oss en cigg. vi röker alltid hos Sophie eftersom hon rökte. Vi röker med henne eller hur man ska förklara, ni kanske tycker det är knäppt men om jag kunde förklara bättre så skulle ni förstå.

Det var skönt att faktiskt få gråta och det kändes mkt bättre sen när vi gick därifrån, så nu känner jag mig inte alls ledsen utan jag tänker på alla roliga minnen med Sophie, såna minnen man bara ler åt=D

resten av helgen har vart helt underbar:D saknar Min alex redan<3




image13älskad!<3

4 år sen

Det är 4 år sen du dog vännen, och jag sörjer än.
Så många minnen väcks, saker vi gjorde och allt skratt det kommer alltid förbli oförglömt.

image12 Jag sörjer än Sophie

I skolan

Sitter i skolan nu, väntar på isa och jane och dem andra puhh bara två lektioner idag och det känns skönt för idag ska jag ju till min älskade Alex och jag kan knappt vänta :)

Uppdatering: jag fick verkligen för mig idag att det var 7 bussen som gällde idag perfekt tänkte jag, då åker jag med kicki. Skickade ett msn till isa när jag satt i skolan och frågade när dem skulle komma, Isa svarade : runt nio kanske.
VAAA va fan klockan är ju bara 8.00 jag hade kunnat ta 8 bussen ifrån trosa och då hade jag kunnat sova en timme längre:P

Det är tur att det finns datorer i skolan ialla fall:)

Till Min alex i morrn<3

Har varit ute och sprungit idag, tyvär kanske inte så långt eftersom min kondis inte är den bästa, men jag har bane mig bestämt mig för att jag ska kämpa och springa endå=) jag vet inte om min mening är att gå ner i vikt men det som jag mest vill är att få en mkt mer fastare kropp och jag ska lyckas:)
 
har kollat lite på kläder på hm, åå va jag vill ha, önskar att man kunde vinna på lotto eller nått och bara handla, skulle vara helt underbart:P



I morrn bär det av till stockholm, till Alex♥


Godmorgon:D

Okey nu är klockan 07,36 och jag har varit uppe sen mer än en timme tillbaka.
Det är  nämlingen så att dem dagar då jag börjar sent passar jag oftast på att tvätta:P Alltid skönt att få det gjort och slippa tänka på det resten av dagen.
Bara en dag kvar tills jag får träffa min Älskling och ni vet inte hur mycket jag längtar=)
jag vet att jag snackar väldigt mkt om Alex i min blogg men jag kan helt enkelt inte hjälpa det, skulle kunna säga hur underbar han är 999999999999999999999999999999900000 gånger:P
Han är bäst helt enkelt;)

Det är inte alls långt kvar tills vi flyttar nu, och jag längtar faktiskt, =) 
 Men än så länge är det ett par veckor kvar och innan dess så ska jag ha gjort medecin provet vilket jag inte alls ser framimot. Alla i klassen har sagt hur svårt det är så det känns inte alls kul:S
Men som sagt plugga ger färdighet och pluggar jag tillräckligt mkt kommer jag säkert klara det:)
 
Men nu ska jag gå och hälla i mig mer kaffe, mkt kaffe så att jag blir pigg;)

   skriver säkert sen;)

nya skor?


                                 Sitter och kollar lite på skor, nått jag faktiskt behöver inskaffa.

vill ha dessa, har provat dem och suktat på dem länge nu:P

söta:D


image10söta ballerina skor ska inskaffas till sommarn:D



får allt ta och kolla in skopunkten vid nästa studiebidrag;)

Suck..

Jag är så grymt trött just nu, trött på mkt känns det som.
Har jag redan blivit skoltrött??:S fine 2 år kvar, bara att hålla ut.
Har faktiskt inte skrivit i min blogg på länge, ändrig från och med nu=)

Igår hände något konstigt, på bussen var det och jag satt på bussen tillsammans med isa och jane och helt plötsligt ville jag bara gråta. Jag fick kämpa för att inte gråta och det kändes verkligen som om tårarna ville  sprängas ut genom mina ögon lock.
Varför?? Jag är ju lycklig,  Jag borde inte vara ledsen då, inte heller deprimerad men det bara kom helt plöstligt..
Konstigt tycker jag..

Jag är faktiskt riktigt lycklig,=) det är jag, och jag har värdens underbaraste pojkvän!<3
Han är det bästa och det alldra finaste och han gör mig alltid glad. Jag är så glad över att jag fått träffa honom <3

Så som sagt jag är lycklig men små depritioner har vi nog alla ibland även om vi känner oss lyckliga.

Skolan kl: 09.00

Nu sitter man här, har datakunskap och äntligen börjar jag faktiskt fatta haha:D
 Jag har kommit på att skriva blogg är rätt kul endå, kul att få skriva av sig lite.

om ca 5 veckor flyttar vi, helt sjukt egenligen!
Vi ska flytta till ett hus en bit ifrån Tumba och själv har jag aldrig tittat på huset.
Isa var riktigt söt idag när hon sa " Det kommer kännas tomt sen när du inte är på bussen"
 Så underbart söt och jag håller faktiskt med, det kommer kännas tomt sen när man hoppar på bussen och vet att ingen isa är där.

Nu har jag ialla fall sagt upp kontaken helt med johan, kommer aldrig kunna vara en vän med honom, i mina ögon är han ett svin, och det kommer han nog alltid förbli.
det är en lättnad att veta att han aldrig mer kommer ringa mig:)

Nu ska jag fortsätta med programet exel, kanske skriver mer sen:)


Mitt första blogg inlägg!

Så nu har jag äntligen skaffat blogg, har funderat ett tag nu på att skaffa det och som
sagt nu har jag gjort det = )

Denna helg har vart hel mysig!

Har sovit hos min underbar Alex, vi gjode inte så mkt, såg på bio i lördags, resten av helgen har vi mest myst =) helt underat måste jag faktiskt säga:D
Man kan tro att man nästan drömmer ibland, jag menar det känns så overkligt att jag Emma har träffat en sådan som honom.
En som verkligen tycker om mig för den jag är, och som  vill visa mig för alla, som är glad över att jag är hans flickvän.
Jag är inte vad vid detta, mitt ex ville aldrig låta mig träffa några av hans vänner och jag hade oftast känslan av att han skämdes över mig.

Jag är verkligen kär och det är helt underbart!

Me like you<3

RSS 2.0