Pratik

Ja gick ut i lördags ändå..=)
slutade med en trevligt kväll med johanna, malin och Anna. Åkte sen hem till älskling och sov där =) Fick dock vänta i Tullinge i 40 min ca eftersom Hannes var inne i stan^^ men det var det värt:D
söndags chillade ja och Hannes mest.. sov till typ 2.. men det behövdes^^

Just nu sitter jag i tumba och väntar på min buss..
På praktiken idag fick ja ta blodsocker på några patienter , även testa att ta ett ven prov på en kille som jobbade där^^ Alltid kul och få sticka folk:P haha.

Det var iaf inte det lättaste idag att komma upp till praktiken. Sov hos Hannes och skulle upp tidigare än honom. så när ja skulle gå låg han i sängen och sov, man blir inte det minsta avis..när man själv också är hur trött som helst och ser någon annan som får sova= P
Men kom iväg iaf och dagen har flytit på snabbt.

Nu ska jag hem och fixa lite, sen kommer bejbii lite senare=)
Ska gå till Bussen nu! puss*


Dålig uppdatering och kryssning:D

Ja vet att ja är kass på detta att skriva blogg. Skärpning på mig:P

Kom hem från kryssning idag:D
Har varit hur kul som helst!
Isa och jag festade till ca 06,30 i morse så lite trötter är man nu:P
Sitter hemma med mjukisar på och funderar på att möta upp Johanna, malin och Anna i tälje och ta en cider med dem, vet dock inte om ja pallar plus att bussen inte går för än 22.57. Hinner knappt vara där:/ de suger lite.. för nu blev ja pepp:P

Mer vet ja inte vad som händer, i morrn funderar ja o hannes iaf på och se bio, mysigt!=) Kanske kan få ut honom på en lite shoppingrunda i stan också:P

Trevlig kväll! puss*

En ny dag med praktik

Det är måndag och första dagen på praktiken.
Det känns nervös men ändå spännande, man vet ju inte vad som riktigt väntar en. Har som tur är isa med mig eftersom vi ska vara på samma avdelning dvs Medicin avdelningen södertälje sjukhus, så nu vet ni;)

Helgen har annars varit väldigt mysig. Har väl i stort sätt varit hos Hannes, vi har mest tagit det lungt och myst:)<3
Men ja fick iaf med honom in till stan i lördags för att kolla affärer, helt otroligt att kunna shoppa med sin pojkvän och att han frivilligt stället upp! haha:D
Det är man inte van vid iaf:P Men hittade iaf en fin svart tröja, sen åkte vi hem till bejbii och åt onyttigt och såg film=)

Just nu sitter jag i Tumba bibliotek och ska snart åka och träffa Isa i södertälje, antar att det blir en kaffe eftersom vi har 2 timmar att spendera innan praktiken börjar.
Ha en bra dag! puss*

Studentklänning

ja är pigg trots att klockan är allt för mycket nu. Det är inte bra då jag ska upp tidigt i morrn. Hannes får sova ut, ja är avis!:P

Jag börjar fundera mycket på studentkläning nu, vågar dock inte köpa en nu då det finns så många och välja imellan, tänk om man köper en o hittar en finare sen liksom=)

Men hittade iaf den här på vila, den tyckte ja om!
ungefär såhär vill ja att den ska se ut, tänker dock ändå vänta med o köpa, trots allt ett tag kvar:P


Nu är det över

Nu jag har äntligen hållt mitt svenska tal.
Det gick bra tror jag=) Jag höll talet i 6,9 min vilket var ca 1 min för långt iof men läraren sa att mitt innehåll var fantastiskt så jag är nöjd iaf!


HAHAHAH!!

Isa hittade nyligen en blogg som vi båda nu sitter och garvar åt haha.
Klicka här för ett gott skratt

Jimmy: Baby?
Egoina: Mm.
Jimmy: Du ska ha mens snart va?
Egoina: Ja. Hur vet du det? Håller du koll på min menscykel? Vad söt du är!
Jimmy: Ehh. Nej. Men det är inte så svårt att ta reda på.
Egoina: Vaddå? Vafan menar du med det?!?!
Jimmy: Ähh inget baby. Absolut iiingenting.


Hahah klockren:D


Projekt..

Ja är trött.. ja vill sova men sånt har ja inte tid med^^
Ont i magen har ja också. Ingen bra morgon med andra ord. Samtidigt med detta så måste jag och Isa träffa vår jooooooobbiga handledare idag eftersom vi ska arbeta med vårt projekt...

Hon är en sån som kan säga en sak tuuuuuuuuusen gånger. Det blir rätt tröttsamt. En sak som kanske max tar 10 min att säga för henne säger hon om 100 miljon gånger att man tillslut blir helt förvirrad och irriterad då hon tagit massa onödig tid ifrån vårt projekt.

Ja och Isa försöker alltid hålla oss undan för henne på dagarna i skolan, annars riskerar man att bli fast med henne i säkert minst 30 min där hon står och säger saker som man redan vet haha.

Nu ska vi vara duktiga iaf, jag ska ringa en organisation nu och fråga lite saker! wiie, nooot!

Godnatt*

" Ett ensamt barn landar vid arlanda flygplats. Hon är 12 år och rädd. Hon har flytt från ett land som just nu är fullt av krig, hon är helt ensam, kanske har hon för inte alls så länge sen sätt sina föräldrar och syskon dö i en av krigets bomber? Hon kan inte språket, hon känner ingen, det ända hon vet är att Sverige är ett tryggt land, där det inte finns krig, där det finns skola-utbildning, där hon kan få vara barn och där hon inte behöver vara rädd. Och det ända hon vill är att få stanna där"

Nu är jag i princip klar med min disskutition om ett ensamt flyktingbarn, hoppas att ja kanske kommer på lite mer i morgon. Nu sova! ska upp vid 05,30 i morrn, skolan tidigt för att arbeta med projektet med Isa*

Ensamma barn som flykting

Så lyder min rubrik och det är det jag håller på att skriva om nu.
Uh måste vara klart denna vecka så ska nog försöka bli klar med det ikväll.. och min hjärna står helt still just nu.
Ska nog upp och fixa lite kaffe snart så jag piggnar till^^

Kom på att jag inte berättat om mig helg, nu när jag ändå inte har så mkt bättre att skriva om:P

Fredagen: jag och Isa gick ut på viper!=)
Kort sagt om den kvällen:
Jag hade självklart jätte kul med Isa men det blev för mycket vin för min del!
Mer detaljerat tänker ja inte skriva om haha.

Lördagen var jätte mysig. Hannes och jag hade 1 månad tillsammans så vi myste för det mesta hela dagen och såg på melodifestivalen, åt go mat o onyttigheter.

På söndagen så åkte jag hem och bara tog det chill.

Just nu somnar jag typ, och det är inte bra eftersom jag behöver plugga både på den här disskutionen och så måste jag öva på mitt tal. Ska nog hälla i mig lite kaffe^^
Puss*


1 Månad=)

I går hade ja och älsklingen 1 månad. 
Tiden går riktigt fort och ja blir bara mer o mer kär! =)
Hur glad som helst att ja träffat en sån som Hannes, he makes me happy<3


 


Fick ett väldigt fint halsband av honom. Tycker det är hur fint som helst!=)<3

Två tatueringar!

Hittade två söta tatueringar som ja tyckte va fina idag när ja var inne på tatuerings studion=)

 
Tänk denna fast i svart eller grå kanske, iaf ingen färg.. Dock osäker på vart den skulle vara finast, antingen på skuldebladet eller nere vid magen?..


 
Denna skulle nog vara finast på skuldebladet tror ja.. och i grått I think. Den tkr ja iaf symboliserade mamma lite. Den får mig iaf att tänka på henne av någon anledning. Men dock osäker på om ja vill tatuera just en duva..

Uuuuuuuuuuuh det här är svårt, kommer nog ta lååååång tid innan ja kommer kunna tatuera mig, planerna att göra det innan sommaren kommer nog inte kunna uppfyllas iaf. Ja vill hitta en tatuering som ja känner direkt att ja vill ha!...

Tordag!

Ja och Isa har haft en mysig morgon. Vi möttes upp vid 09,15 i tumba och sen har vi mest gått runt där. Gick även in i en taturings studio som fanns där och försökte få inspiration till en tatuering.
Ja är osäker på både motiv och vart ja ska ha den. Antingen nere vid magen eller vid skuldebladet.
Ja har länge varit inne att ha någon som symboliserar eller får mig att tänka på mamma på nått eller annat sätt, ja tror ja hittat en som ja tror kan bli rätt fin iaf:D får visa bild senare idag när ja är hemma.

I morgon är det iaf utgång och ja är rätt pepp:D
Älskling har erbjudit sovplats åt mig och isa sen på natten=)
Det var snällt=)<3
skönt faktiskt att slippa ta taxin ifrån Tumba också

Vi har precis haft msk ( människan socialt &kulturelt) fick närvaro sen slutade vi typ.. förutom närvaron så känns det rätt onödigt att ens ha kommit hit. Nu börjar inte svenskan för än om 2 timmar wiie.. segt som bara den.

Nu ska ja och Isa göra nått mer vettig än att sitta härt:P Puss*


Utgång:D

ÅÅåh nu längtar ja tills helgen! Nu har fredagen nämligen planer:P
Viper för mig och isa och kanske Johanna.  wiiie:D




<3

Trött..

Ja är trött och borde väl sova antar ja.
Försökt fumla lite med mitt tal nyss men de går bara sämst sämst sämst.. blir bara allmänt flummigt och upprepande..och för långt :/ ajja nya och sista tag i morrn, på tordag ska jag hålla det och ja känner mig inte alls pepp på det.. 

Saknar min sjukling massor! Lite rädd o bli sjuk nu ja med.. men hoppas på det bästa.
Tänkte skriva om min mysiga dag idag, men orkar verkligen inte just ikväll så berättar om det i morgon=)

Nu blir det sängen, sen vid 09,30 blir det projektplugg med Isa hemifrån. Skönt att slippa åka tidigt till skolan!
Ska nog gå upp rätt tidigt och fumla klart med mitt tal innan, dock ska jag berätta om ett känsligt ämne som berör mig mycket. Ska berätta vissa delar i mitt liv och de får mig bara att tänka på otrevligheter, thats nooot good,
Känner dock ändå att ja tror att ja kan få klassen att lyssna mer på mitt tal om ja tar exempel om mig själv i talet, läraren tyckte det med så de ska nog gå bra ..  

Men ska nog ändå sova nu istället och tänka på annat.



Godnatt!*


waay

Ja har totalt glömt bort o skriva här. Kan nog bli en förbättring=)
Ja mår iaf toppen!


Vad som hänt undertiden ja inte skrivit kan nog beskrivas som ganska kort.

Ja har varit mycket med älsklingen vilket är lika underbart o mysigt som alltid , i onsdags hade ja och Isa myskväll vilket resulterade i en mycket bra kväll!=)

Denna helg har ja spenderat med bejbii:D
I Fredags var vi bara hemma hos mig och tog det lungt och i lördags passade vi mina små kusiner. Just nu är han sjuk dock.. tråkigt:/<3

Idag borde ja har pluggat men koncentrationen är sämst och ja måste sätta igång nu antar ja om ja ska bli klar med mitt svenska tal om familjens betydelse för ett bra liv ikväll!

Puss*



RSS 2.0