Lönen !

Ja nu har lönen kommit! å så glad jag var=D
Vet ni vad detta betyder? jo shopping!!
Behöver massa nya kläder, skor och jackor!

I morrn ska jag Jane, Isa och Jessica palla oss ner till staden för att ärligt talat bara shoppa och bränna pengar(dok inte allt för mkt) Ska bli mkt trevligt!=)
Åker sen till Älsklingen!=) 


Skola!

Idag känner mig glad, riktigt lycklig!
Skolan sen bär det av till min underbaraste=)♥

Skulle vilja få tag på massage olja nån som vet vart?=)


sista dagen på sommarlovet..

I morrn börjar skolan och jag är taggad! Och jag längtar grymt mkt efter mina underbara vänner !
Idag åkte jag hem ifrån Linda, kollade lite iaffärer men köpte dok ingenting.
Idag har varit en sådan dag då jag värken vill äta eller något. Jag mår toppen! mår bara illa och fryser lite, så gosar just nu in mig i en grå varm och skön tröja.
Borde kanske äta snart, det senaste jag åt var en macka och det var vid 7 i morse.. konstigt nog känner jag mig inte hungrig än.


Helgen har varit bra, har varit hos min underbara Alex!=) ♥
Ska även till honom i morrn med=)

Nu ska jag nog tvinga i mig lite mat ialla fall..

image126Ha en bra kväll alla!=)





Ett av det underbarste halvår i mitt liv!

Idag är det 6 månader som Alex och jag varit tillsammas.
Ett underbart halvår, och jag vill föralltid vara med min älskling!♥

Har föresten kommit på ett bra motto:

Kom alltid ihåg vad det är du har!

I morrn blir det korgen och fira tess! wiee ska bli kul=D
Köpte föresten ett linne igår, ett party linne eller vad man vill kalla det för, men jag tror jag kommer använda det i vardags me=) ett bekvämt och snyggt linne som inte visar mina former, de gillar jag! Hoppas på att jag hittar mer såna typer av linnen/klänning. Mina pengar försvinner fort nu förtiden, och det kliar ofta i fingrarna efter shopping.. Njaa vad kan man säga.. jag ser det inte som om det vore jätte negativt, men inte heller posetivt.
Ska gosa lite med min älskling nu som är djupt koncentrerad i mc boken..=P
Ha en bra kväll!
image125

Vi är inte små längre.

Nopp, dags att ta saker på ett kanske mer vuxet sätt?  att diskutera och prata istället för att slänga på luren om du skulle ringa.
Jag tog steget och frågade och snart ska vi prata och jag hoppas verkligen det löser sig=)

Idag har jag träffat Jessica! det var så länge sen nu, men när skolan drar igång så kommer vi ses varje dag, det är det bästa med att gå iskolan!! att man får träffa sina underbara vänner!<3 Ni betyder massa, och jag älskar er=)

Saknar min babe massa!!♥

Vi är inte små längre, vi har vuxit upp från allt det där små barn gör.
Stämmer det  verkligen? det känns som det.




kär kär kär!

Jag bara skriker kär kär kär! För så kär är jag=)

Sitter här hemma hos alex, han pluggar iskolan och jag ska snart åka hemåt.
Sitter och funderar på om man ska permanenta håret, skulle va fint med lite lockigt men dok lite osäker, vad tycker ni?.

Jag har kommit på att jag nog föredar jobb än ledighet. Hade nog gärna kunnat jobba 1 eller 2 veckor till, fast inte på mitt jobb som jag hade, funderar på att byta jobb. Fast då kommer frågan ..! kommer man orka med att  komma till en ny arbetsplats, nya människor, nya namn och nya saker att göra och lära sig? Visst är det kul med nya människor men alltid lite knepigt att komma till en ny arbetsplats. Får fundera..

I morrn bär det nog av till Nykvarn där amir och linda ska fira sin födelsedag=) blir nog trevligt. Ska nog hämta mitt leg idag eller i morrn. Och sen längtar jag till den 27! Då kommer  lön= pengar = shopping!=D
Skulle behöva inskaffa mig nya skor, och jeans och KAMERA! jag vill verkligen skaffa en kamera nu, så funderar på att ta med mig alex och köpa en nästa vecka=)
Ha en bra dag=)

vi har alltid hållit hand

Det känns faktiskt lite jobbigt, ja det gör det. Det liksom skaver i halsen och tårarna vill bara rinna..
Men jag kan inte, vill inte bara svälja och förlåta den här gången. Jag kan inte, det går inte! förlåt..
syster, syster, jag kan inte svälja det du sa igår.. jag kommer aldrig kuna svälja det, Tar du en del av mitt arv ifrån mig?... bara tar..
Jag kan inte förlåta...
Det skvar i halsen och tårarna vill bara rinna.


image124

Min kärlek

Du gjorde allt så mycket bättre, min kärlek. Allt blev så mycket bättre när du kom in i mitt liv, och nu är jag så pass stark att jag klarar allt, du gjorde mig stark. Vi blev starka tillsammans.
Jag trycker ditt hjärta i min hand, hårt hårt, rädd för att släppa..

För jag släpper dig aldrig min kärlek.

image123

poesi..

Jag har funderat lite vad jag ska skriva och berätta om i den här bloggen, jag menar hur intressant kan det vara att läsa om vad jag gör på dagarna?.. jag vill kunna skriva nått mer.. Så därför tänkte jag börja skriva lite poesie..=)
Jag har alltid älskat allt skriva dikter,noveller,sagor ja allt möjligt! fast det kanske var då mamma dog som jag egentligen började skriva.
Jag skriver mycket dikter, och har en dröm om att en dag kunna ge ut en egen bok=)

Jag skulle kunna gå i motvind hela vägen,
allt för att vara nära dig..


image122

hej hej!

Japp nu var det ett tag sen jag bloggade, men jag säger nog som nathalieagren.blogg.se att jag nog helt enkelt tröttnat lite eller inte alls orkat.

Har varit mycket hos min älskling nu=) helt underbar! saknar han så fort jag inte är hos honom. Igår grät jag för första gången framför Alex, det hade inte hänt något men jag fick en stark längtan efter mamma och när vi låg i sängen och pratade och tog det lungt så bara brast det helt enkelt! Jag saknar henne grymt mycket  = (
Alex är så fin, han gjorde det som jag precis ville att någon skulle göra vid det tillfället, dvs att han inte försökte trösta mig på engång, utan han lät mig gråta ut och sen pratade han om att hon alltid skulle finnas med mig också=) Efter ett kort tag så kunde jag skratta igen=) Det kan kännas skönt att gråta ibland, allt känns så mycket enklare efteråt. Jag kommer  nog alltid att gråta efter mamma, även fast jag är 40 år. Det gör ont och kommer göra det hela livet men endå är jag så förbaskat LYCKLIG!  ja det är jag verkligen, riktigt lycklig är jag!=)

Nu är jag hos tess, vi ska åka på nåt båt med kicki , patrik och barnen och äta massa räkor!=D hehe ska bli 
trevligt!=) 
I morrn ska jag åka till älsklingen igen!♥


image121
Ikväll är det emma och tess som gäller!=D

RSS 2.0