bråk, tjafs på arbetsplatsen! inte okey

Nä det är mkt bråk på arbetet mellan personalen:S det gillar jag inte.. Det är nog också smått utfrysning och det är lätt att se vilka som är det...
Jag vill verkligen byta så fort hela juli är över.. Jag vill jobba på äldreboende, det i tumba som jag fick men tackade nej till pågrund av att jag iså fall inte skulle få ljobb för än efter 19 juli..=( När jag kom in i det äldreboende var det som att nästan känna sig lite hemma. Det var ett ganska litet äldreboende och man kom in direkt till matsalen/vardagsrum och såg alla dem gamla som såg glada och söta ut=) Personalen log och såg riktigt vänliga ut och en tjej började jag prata med nästan direkt.  Där var jag inte den blyga tjejen..  första gången jag träffade personalen här på mitt jobb så vågade jag inte säga ett ord.. fråga mig inte varför, eller jag tror jag vet men kan inte beskriva det i ord. Jag vill verkligen jobba på det där äldreboendet!¨

Ajja slut med klagomål. Jag är lycklig endå!=D Riktigt lycklig! och kär, ♥jag saknar min underbaring!! som är på grönalund idag i regnet ; ) hihi



image104Har ont i magen.. kan det kanske bero på kaffet??=P

Alex!=)

Ska snart gå och sova men saknar min älskling grymt mkt!<3
Du är det bästa någonsin<3


jobbet...

Uh jag gillar verkligen inte mitt jobb;S varför valde jag inte dagis istället!!?
Jag tycker det är stor skillnad på äldreboende och hemtjänsten och jag kan helt klart säga att äldreboende är mkt roligare att vara på. Man kommer närmre dem boende och personalen. När jag kom till det här jobbet kände jag mig direkt mkt blyg och jag hade svårt fär att ta för mig och ta egna insíativ..(hur stavas det?)
Inte bra!:S Men som sagt jag försöker lära mig..
Jobbar ialla fall denna vecka och ledig nästa vecka.. sen ska jag jobba hela juli och då får jag verkligen klara mig själv! Då kommer jag liksom få jobba mer på riktigt..

Sitter just nu inne på biblioteket och väntar på att min buss och jag saknar min älskling såå mkt!♥ önskar att man var hos honom nu..

ha en bra dag!

Ciao

Nu var det flera dagar sen jag skrev blogg, men har helt enkelt inte hunnit med att skriva..

Jobbet har blivit mkt bättre=) personalen har visat mig andra sidor, trevliga sidor! de gillar jag=D
Jag har börjat få göra lite mer själv nu på jobbet och det känns kul att sakta få ta mer och mer ansvar.
Måste bara berätta att jag är livrädd för en tant som bor där och som jag har hjälpt och kommer säkert få hjälpa ett antal gånger till.
Hon skriker! gör man ett minsta fel skriker hon! Allt ska ske i hennes rutiner och jag som är ny har ju svårt att veta alla dessa rutiner och detta gör att hon inte alls gillar mig.
Att sätta på henne hennes stödstrumpa gör mig rädd redan nu, jag gjorde nämligen det i fredags och när jag försökte sätta på denna stödstrumpa så vråkade jag nudda till hennes storstå lite och detta ledde till att hon skrek och grät! Hon skrämde typ livet ur mig...
Vi får se hur det kommer gå när jag hjälper henne.. fortsättningen följer=P

Midsommar har varit förbi nu och det var en riktig mysig midsommar, synd att vädret var så dåligt bara..
Men Alex kom till mig i fredags och vi grillade lite också=) Sen cyklade vi till en brygga där några spelade munspel och lite annat, och där stod vi och såg på medans lite folk dansade Man kände verkligen att nu var man på landet!
Sen i lördags så tog vi det bara lungt, det hände inte så mkt men hade en mysig dag med min älskling=)

Idag så har vi varit nera vid bryggan jag och Alex<3 vi låg där vid bryggan och solade och myste! Det har varit ett härligt väder idag =) Sen åkte Alex hem vid halv 6=/ Saknar honom redan, men snart ses vi=) 
me♥you

image103 Hoppas eran helg varit lika underbar som min=)



jobbet..

Det nya jobbet:
Det är sådär på jobbet, gillar fortfarande inte personalen riktigt och det känns som om dem bara tycker det är jobbigt med sommarjobbare som inte kan någe typ..
Men ska försöka ändra på detta, försöker ju vara så trevlig som möjligt men det verkar inte riktigt funka..
Men i morrn ska jag få gå till några boende själv, och fan va duktig jag ska vara! Jag kan ju men på det här jobbet kan jag inte riktigt slappna av helt eftersom jag hela tiden är rädd för att göra fel.. Vill tillbaka till trosagården!
Men detta fixar jag;)

image102Har på mig min kth tröja idag som jag fått av älsklingenD Me like♥



Dikt..

Hon står vid ängen, vid det klaraste väder och skådar himmelen inifrån. Vad ser hon egentligen, vad döljer sig där längst in bakom alla moln och den blåa färgen?
Hon sluter ögonen för en stillsam stund i sin egna fantasier och drömmar.
Det hon ser är en del av henne som skuttar omkring bland molnen och ler lyckligt och som vinkar åt dig.
Hon öppnar ögonen igen och går hem med ett leende på läpparna och tänker:
"Min mamma har det nog bra däruppe ändå"


image99

 

sommarjobb idag!

har inte bloggat på några dagar nu.. vet inte varför har inte blivit av bara.
Min helg så var jag ialla fall hos min älskling och vi tog det lungt, kan vara sköönt ibland=) Sen ilördags kväll byggde han och erik modellflygplan och jag tittade på film med Linda.. eller får man säga tittade..? jag tror jag sov rättare sagt haha.
Sen i söndags sov jag hos linda, vi bakade scones och skötte om våra fötter=) riktigt trevligt!

Idag var det första dagen på jobbet och jag säger direkt att mitt första intryck av personalen var sådär.. Rosa som tog hand om mig och som jag gick med var riktig trevlig och snäll men dem andra vet jag inte riktigt.. kanske kommer jag tycka om dem bättre sen när jag lär känna dem..
Men idag var allt mkt förvirrande, jag kände inte någon där och jag visste inget om dem boende. Så idag fick jag mest se på och lära helt enkelt! och det var mkt att ta in i huvudet och som jag måste minnas..
Men det fixar jag! är dok mkt trött nu och jag känner för att hälla i mig ett ton kaffe eller något hah. Får nog ta och göra mig några koppar=)

saknar dig älskling!♥

image98

...

Gud vad jag är trött på min familj just nu..!!
vill bara bort härifrån... orkar inte vara hemma, vill mest av allt vara hos min älskling nu=)


Sommarlov!!

idag är det sommarlov, =) har verkligen längtat!
Dagens klädsel idag blev alltså:
vit kjol
svart linne
rosa,vit randigt hårband
svarta klackskor

Sen efter skolavslutningen så ska jane och jag handla födelsedagspresent till isa som fyller år i morrn=D
vi ska hem till isa i morgon, ska bli kul=)
Sen i helgen kommer jag nog träffa min älsklingen som jag saknar såååå här mkt!=)♥

ha en bra dag!=)


mina vänner!

kan man ha bättre vänner än jag? tror inte det.
ni är verkligen så underbara och finns alltid där=)
idag tex va det vissa saker jag inte hade gjort i naturen, jag blev riktigt stressad haha ja nästan gråt färdig och detta ledde till att jag kanske inte var så social och att jag var smått grinig mot jane och jessica.
Men underbara som dem är så kommer jane in till mig för att ge mig en kram och jessica skickar ett sött och uppmuntrande sms=) Ni är bäst!
vad skulle jag göra utan er och isa? hoppas vi alltid kommer att vara vänner<3

idag efter skolan har jag bara tagit det lungt, och snart är det sommarlov!! det ska bli såå skönt ändå fast jag kommer jobba hela juli=) fast det är ju = pengar och det behöver jag=)

Nämt någn gång att jag länge velat ha en kaffemaskin? perfekt för mig som älskar kaffe!=D haha^^

image97 vill ha!!

Helgen!

I lördags så åkte jag tidigt till Linda,sen jag träffade syrran min och träffade sedan min älskling=) vi skulle hämta bilen i sollentuna så hann med att träffa hans mamma och hans två systrar:D mkt trevligt!
sen på kvällen så började jag och alex att prata om jordgubbar så alex bestämde sig för att baka en jordgubbstårta, som blev super MUMS! hehe
vi åkte även ner till Alex bror med en bit=) har aldrig träffat honom förut så lite nervös var man hehe.
 
söndags: vi var på modelflygplans uppvisning tillsammans med Erik=) ganska trevligt endå, och färg fick man hehe=D
sen skulle jag egentligen åkt hem men varmen tar verkligen ens energi så jag orkade inte=P så jag va hemma hos alex och tog det lungt, vi gick ner till vattnet senare på kvällen=) det var mysigt♥

idag så försov vi oss, men för mig gör det inte så mkt för vi har datakunskap och det finns ändå inget att göra nu..
om två dagar är det sommarlov!=D


Sommar!

nu är det verkligen sommar! känns härligt, låg ute och solade idag på altan och det var verkligen stek hett=)
I morrn ska jag nog till Min älskling, man han jobbar så kommer nog till han på kvällen iså fall=)
så i morgon ska jag sola och sen får jag se vad som händer på dagen=)

Har bestämt mig för att inte bry mig om pappa, det är hans liv och inte mitt. Jag är lycklig och han ska inte få förstöra den känslan!=)

ikväll blir det lungt, funderar på att se nån bra film och lägga mig i sängen och gosa!=)

image96Sommar äntligen här!=)

FÖR HON HAR TAGIT STUDENTEN! FAN VA HON ÄR BRA<3

Va på syrran och tessans student igår!=D

Det känns konstigt att tessan och syster min tagit studenten shit dem är verkligen vuxna nu ju! Men jag är så grymt glad för deras skulle=) super glad att jag hann vara med på både tessans och syrrans utspring och mottagning=)
Tess var nog lite på kanelen när hon kom på hennes mottagning och jag hoppas min present till henne blir väl använd;) hehe (ni som vet vad jag gav henne fattar)
Åkte direkt till min syster sen och där va det en massa trevloigt folk, lite släkt var även där=D
Syster min var super hes och kunde knappt prata sen höll hon ett super fint tal och sen nämnde hon att vi alla skulle ge en tanke åt mamma, jag vet att hon är super stolt över dej Johanna!
Detta tal fick ialla fall lite folk att gråta, mandy stackarn grät även hon=(

Ialla fall var mottagningen super bra, syster min verkade mkt nöjd och det glädjer mig för hon är värd den bästa studentdagen! <3
Pappa blev självklart full..(oj vilken nyhet va?)


Fan jag trodde du var bättre än vad du är... du gör mig ledsen..=/


Kaffe!

Jag är väldigt beroende av kaffe jag erkänner!
Kaffe sug hela tiden:S
Fast det är iof bättre än det andra suger jag haft.. you ´know what I mean..
Men kaffe är inte så farligt och det är mkt bättre att jag är beroende av det än det andra=P får nog köpa snabbkaffe som jag kan ha hos Alex haha:D

Har engelska nu men inte mkt att göra... ska hem till min älskling sen=)

=)

Pratade nyss med min älskling! galet  vad jag saknar han=)♥




haha jag är korkad ibland;)

idag efter skolan åkte jag, isa, jane och jessica till sthlm för att kolla lite affärer och sen skulle jag på en speciell affär i skanstull och Alex berättade för mig exakt vart jag skulle gå av och vart jag skulle gå.. tror ni inte att jag efter ett tag glömmer bort det och tror att det är medborgaplatsen vi ska gå av på!!?? japp... uh va pinsamt det var hihi:)
Ajja hittade ialla fall tessans studentpresent nu är det bara syrrans som fattas..

sitter här med en kopp kaffe och sen köpte jag denna choklad idag:image95 Dark 86:% cacao
Rätt stark men god till kaffe=) hört att sån här choklad inte ska innehålla så mkt socker också.. fråga mig inte om det stämmer..?  vad tror ni??

på torsdag tar syrran och tess studenten;) tiden går så fort... snart sommar lov ju!

Min novell

sitter här och funderar ut hur jag ska fortsätta min novell som jag har hållt på med länge men inte kommit nån stans typ:P

En liten bit av min novell:

jag vet inte vad jag gjorde och hur jag vågade jag gick fram lite diskret och ramlade mitt framför hans ögon. Jag vet att det låter helt knäppt men han förstelnade mig, hans leende fick mig att göra saker jag aldrig vågat förut.Men en sak var säkert mitt ramlande funkade och han hjälpte mig upp och gav mig ett leende som fick mig att vilja ramla en gång till.


Pratade nyss med felicia i Flen =D vi ska ses på lördag och gå runt i stan, mkt trevligt!:D
va ju snart ett år sen vi sågs..

Min helg: varit hos Älsklingen<3 och solat med Linda!=D
Alltid lika trevligt =)

Jane!

Några ord till min Jane: finns här för dig gumman vad som än händer, gråter när jag ser dej ledsen för jag vill verkligen inte att nån ska få såra dej så här! det gör ont i en själv att se dej gråta..<3
Allt kommer ordna sig, man måste bara ge det tid. Men du vet ialla fall att du alltid kan luta dig i mot mig=)<3
Älskar dej!!

Idag känner jag mig frisk!:D ont i nacken bara men det går väl över..
Måste hitta studentpresent snart.. nått förslag på vad man kan köpa?

Önskar att jag var hos MIn älskling nu=)

RSS 2.0